Παιδικά Χωριά SOS

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία που οργάνωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS μαζί με την κοινωνική επιχείρηση Brace Social Coop για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης των μητέρων SOS στην Μarte Meo επικοινωνία.

Η καμπάνια υπερκάλυψε τον αρχικό στόχο των 3.500 ευρώ που απαιτούνταν για τα λειτουργικά έξοδα της εκπαίδευσης, με την ειδική επιστημονική ομάδα της Brace να προσφέρει αφιλοκερδώς τις ψυχο-εκπαιδευτικές της υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι με τη μικρή, μεγάλη αλλά σίγουρα πολύτιμη δωρεά τους στην πλατφόρμα www.giveandfund.com κάνουν εφικτή την ψυχολογική στήριξη των παιδιών και των μητέρων SOS, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν δεσμούς ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην καμπάνια “Εκπαιδεύουμε τις μητέρες, στηρίζουμε τα παιδιά. Παιδικό Χωριό SOS Βάρης”, εκφράζουμε ακόμη την ευγνωμοσύνη μας στους Πρεσβευτές και Υποστηρικτές της εκστρατείας μας.

http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/p7jfdvsk7n

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Εάν είστε γονέας ή αν απλά θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα μας προγράμματα, γραφτείτε στο Newsletter μας για Γονείς.

Γραφτήκατε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!