Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης Marte Meo Practitioner!

Το 2018 ξεκίνησε με την ολοκλήρωση ενός ακόμα κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων Marte Meo Practitioner. Η συνάντηση μας με τις δυο αυτές ομάδες υπέροχων ανθρώπων και επαγγελματιών μας συγκίνησε και μας εμπλούτισε!

Και μια και το νέο έτος ήταν στο ξεκίνημα του, το καλωσορίσαμε την τελευταία ημέρα εκπαίδευσης με το εθιμοτυπικό κόψιμο της Βασιλόπιτας της Brace. Το φλουρί φέτος έπεσε σε δυο εκπαιδευόμενες κυρίες στο Marte Meo, την Αθηνά και τη Σοφία. Προσπαθώντας να αναγνώσουμε το μήνυμα πίσω από αυτό αναζητήσαμε στοιχεία για την Θεά Αθηνά. Και έτσι θυμηθήκαμε ότι η θεά Αθηνά όχι μόνο συμβολίζει τη Σοφία, αλλά είναι και προστάτιδα της χειροτεχνίας! Και η χειροτεχνία δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία με τα χέρια μας. Τα δικά μας μέσα! Τις δικές μας δυνάμεις!

Με την ευχή λοιπόν, το 2018 να υφάνουμε το νήμα της ζωής μας με τα δικά μας μέσα και με περισσή Σοφία, σας στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και τη ζεστή σας ανατροφοδότηση. Απόλαυση και αγάπη στη ζωή σας. Καλή μας αντάμωση!

 

Brace, Marte Meo Practitioner Graduation Photo (Educators, 17-12-2017)
Brace, Marte Meo Practitioner Graduation Photo (Psychologists, 14-01-2018)

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Εάν είστε γονέας ή αν απλά θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα μας προγράμματα, γραφτείτε στο Newsletter μας για Γονείς.

Γραφτήκατε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!