Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης Marte Meo Practitioner στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν “Κύκλο Αγάπης” (Circle of Love) στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.  Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τις μητέρες, τις θείες και τους παιδαγωγούς SOS του Χωριού, αλλά και με το προσωπικό ψυχικής υγείας.  Στόχος μας, η βελτίωση της καθημερινής αλληλεπίδρασης και επαφής μεταξύ των φροντιστών και των παιδιών.  Η ανάπτυξη ποιοτικής επικοινωνίας, που θα αποτελεί διορθωτική εμπειρία στα τραυματικά βιώματα των παιδιών και θα τα ενδυναμώνει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής.

Και μοιάζει να τα καταφέραμε!

Στη δημιουργία αυτού του Κύκλου Αγάπης συνέβαλαν ουσιαστικά με την επιστημονική τους υποστήριξη, οι πολύτιμοί μας συνεργάτες Κατερίνα Κολόκα, Γιώργος Αλιμπέρτης και Σωτηρία Βέγκου.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τα Χωριά SOS για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και καθέναν χωριστά τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

Μα πάνω από όλους να ευχαριστήσουμε εσάς Βασίλη, Γεωργία, Λίτσα, Ιωάννα, Ευαγγελία, Βιβή, Αναστασία, Έφη, Κωνσταντίνα, Μαρία Μ., Σέβη, Μαρία Γ., Παναγιώτα, Αρετή, Ελένη, Θανάση, Νικολέτα, Κωνσταντίνε, Φανή, Άγγελε, Στάθη, Δημήτρη, Μαίρη Κ., Γιώτα και Αθηνά που στέκεστε καθημερινά δίπλα στα παιδιά με ήθος και αγάπη.  Τιμάμε κι αναγνωρίζουμε την προσφορά και το έργο σας.

Με εκτίμηση.
Εκ μέρους της Brace Social Coop & της Marte Meo Hellas,
Μαρία Σταματάκη

Brace & SOS Villages - Marte Meo Practitioner, Graduation (Athens, 2016)

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Εάν είστε γονέας ή αν απλά θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα μας προγράμματα, γραφτείτε στο Newsletter μας για Γονείς.

Γραφτήκατε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!